MIRACLE
Nothing really
Thursday, 12 June 2014 • 15:10 • 0 comments

Heyyoo evelibudy.
Kay sumpaa dah lama tak update -,- haha sebok PT3 katekoo. Esh cuti ni tak kemana pun. Pergi Melaka ngan Morib aje (?) Homeworks tak banyak sangat, tapi aku yang tangguhkan. Ey ey alhamdulillah hari ni siap dah semua, just emm cerpen je belum. Ahahaha. Malaihnyaa. Emm, aku rindu dormmate, classmate, matemate semua. lol. Semuanyaaa. KOLAH pun. Haha. Tapi aku nak cuti lagi. Ey baru nak release tention, lepas PPT katekoo. 

Emm PPT aku sumpaa down gila. Mungkin sebab aku banyak main, banyak tidur dalam kelas (?) emm, Aku rasa menyesal pulak tak belajar betul. Haih ni tak belajar last minute. Amekkaw. Salah siapa (?) Tekad lepas cuti ni taak mao main main. K nothing really. Byebye uollss. Jangan rindu itee. haha gediks -,-



Welcome to my blog . Call me Ruhi . Please navigate around happily. And follow me if you like to. Don't 'kutuk-kutuk' bout' this blog or ME okai?

Diary About Link Stuff
Facebook
Twitter
Ask.fm


Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: MairaaMyraa