MIRACLE
It's N0t easY t0 gEt friEnd Like Them (:
Monday, 31 October 2011 • 11:44 • 0 comments


Hell0 gUys (:
h0w with y0ur m0ndays's m0rning? it's that alright?
#menggedik bt0l aku nih nak berspeaking-speaking..
Okayh saye nak cite pasal minggu lepas.. Dah basi? Oh-skati lar~
Saye ad gang .. Name gang kiteowang is D.A.T.A.R.A.N.
hape k0 cakp? pelik ? klakar? meyH sinih aku lepuk kang bAru tau!
0h-whateve lar kan.. d0wang nih kan nakal lar! eeiihh.. nak jer ba bap d0wang nih..
hehe,,BTW d0wang tetap My Best Friend..

D --> Dayana
A --> Athirah
T --> Tasya
A --> Ani
R --> Ruhi
A --> Amelisa
N --> Nisa

huh! 27.09.2011 aku akan ingad tarikh nih :) d0wang nih mmg nakal !
Aww,, okayh-2 .. saye x buleyh bagi tau ape yang d0wang buat kat saye....
It's privacy kayh? hehe... minx maap sangad-2 !

Now,, saye tgh b0wing lar! that's why kat post nih saye ade banyak annoyying... s0wey lar ea?
hurmm,, hari nih saye CUTI ! hihik ♥ syuke nnye syuke nye...
I tak p0nteng lar~ Scho0l mmg cuti ! hehe..
Petang jer yang p0nteng :P
hurm,, kowang yang nAk exam tuh.. Take care :) jage diri beyk-2.. Go0d luck jgak ea? Do the best ! Ruhi d0akan yang terbaik untuk k0wang-2 yang nak exam tuh :)

Okayh lah k0wang,, Till here je.. Tata :)

Lots of love, Ruhi Humaira



Welcome to my blog . Call me Ruhi . Please navigate around happily. And follow me if you like to. Don't 'kutuk-kutuk' bout' this blog or ME okai?

Diary About Link Stuff
Facebook
Twitter
Ask.fm


Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: MairaaMyraa