MIRACLE
Untittled
Friday, 16 December 2011 • 23:01 • 1 comments



#tajuk tak de kene mengene
Hellloo stalkers !!
Okayy , cepatt nye mase berlalu eyn ? HOHO >,< Aku pandang gamba nih je mesti te'ingat yang tulisan aku skarang da buruk . Aigooo ~ Barang skolah aku pun blum habeys beli lagi -,-  #lalalala

Seriosly , now tulisan aku terok !
First yang aku nak buat ble first day school :
~mintak maaf kat cekgu tuh .
sbab tulisan buruk >,< hihok #saje cari pasal ~PEACE~

Until sekarang tak dapat panggilan =_= Kawan aku kate klu ''Budak 5A dapat lambat'' >,< TIPU !!!! Habeys budak yang leyn tuh da dapat . Asal aku ta dapat-2 lagi . Hurmm,, sabar je lha . 19/12/11 nnt aku gi RZ #Seramsejukakudenganameskolaatuuhh
What ?
#betolhape

Doakan lha aku dapat skolahh yang bagus-2 . Hihokk -,- #ayatgedik
kahkahkah =_= malam nih aku boring . Kat FBee tak de sape pun nak tego . Klu hade pun aku kkadang malas nak layan . PEACE ^^v HOHO . Aku rase esok aku nak tego sume orang lhar . Ye lhar taun dpan takut-2 jarang on . Mane tau aku skolah asrama . #ceyh, tunjuk bagus lettew .
Klu aku lupe ingat kan aku . #Errkk,, but sape yang nak ingat kan ? KAHKAHKAH C:

THE END
Lots of loves, Ruhi Humaira



Welcome to my blog . Call me Ruhi . Please navigate around happily. And follow me if you like to. Don't 'kutuk-kutuk' bout' this blog or ME okai?

Diary About Link Stuff
Facebook
Twitter
Ask.fm


Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: MairaaMyraa