MIRACLE
Say hi to 2012
Sunday, 1 January 2012 • 17:02 • 2 comments


Annyeong guys :)

Harini dah tahun baru. Adoiii beratnya hati aku nak tinggalkan 2011 :'( banyak gile kenangan aku. Hmm memang semua kenangan 2011 aku tak boleh lupakanlah! Ape la jadi kat aku tyme 2012 nnt . Emm aku takut nak masuk asrama . -,-'
 
Aku akan rindukan sekolah, rindukan cikgu, rindukan kelas. Aku rindu semua yang ada dekat sekolah tu! Hihiw aku akan rindukan budak2 kelas aku yang sporting-2 tuu :/ Aku rase aku nak jadik Budak 6 Amal Forever >,< buleyh ? Aku sanggup nak ulang UPSR lagi -,-' Ohmann . Kene ulang lagi ? Haihh. Mesti aku rindu nak buli korang, nak sakat-2 korang , nak usik-2 korang, nak ejek-2 korang :P LOL .
 
Maaf kan aku -,-' kan aku punye mulut nih celupar sikit . Sape-2 yang terasa hati tuh , aku mintak maaf sangat -2 . Doakan aku supaya berubah . Yeah , aku tak pasang azam aku lagi . Atototo, sedih-2 . Ermm,, esok aku on for the last tyme , before aku pegi asrama :' sobs sobs T^T So, I want to say bubbye all ! Tolong saye buleyh ? Tolong jage FBee saye n blog sayee :' Siyezz nih >,<
 
Aku nyesal sebab selalu buli korang -,- patut nye aku buli korang puas-2 . Puih ! #kjoke
 
Semua tu takkan boleh berulang lagi. Hanya tersimpan di dalam ingatan kita je. Simpan saja kenangan lama, buat kenangan baru masa tahun 2012 ni. Aku rindu korang semua :'





Welcome to my blog . Call me Ruhi . Please navigate around happily. And follow me if you like to. Don't 'kutuk-kutuk' bout' this blog or ME okai?

Diary About Link Stuff
Facebook
Twitter
Ask.fm


Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: MairaaMyraa