MIRACLE
Hello ! I'M BACK :*
Tuesday, 20 November 2012 • 11:51 • 0 comments


Kayy hello evlybuddy :D
Dah lame tak update en? Sebenarnya malas. HOHOHO .___. 
Saya sehat-sehat jaa kat sini. tuih syok sendiri. HEHE 

Holiday neyy tak best! Duduk rumah sajaa. Kalau jejalan pun pergi Morib or Shopping Mall tuh jaa. Dah buhsan sebenarnya. Any idea? Tingin nak pergi luar negara. *woiiibukannyabapakkocopduit*

Okayy next year, masih sekolah yang sama. Kempunan aku nak tukar sekolah. And aku ingat lagi Ain tipu kitorang cakap dye nak pindah. Hey kau! Sajaa jaa kan. Okayy malas nak fikir pasal sekolah. Ehh baru ingat dalam beg ada homework, tapi tak buat lagii. Ehh cikgu neyy sajaa jaa.

Hrmm, tak tau nak cakap pa lagii. K BYE !

D'END




Welcome to my blog . Call me Ruhi . Please navigate around happily. And follow me if you like to. Don't 'kutuk-kutuk' bout' this blog or ME okai?

Diary About Link Stuff
Facebook
Twitter
Ask.fm


Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: MairaaMyraa