MIRACLE
Wuuuu rindunya :'3
Wednesday, 27 March 2013 • 01:37 • 0 comments

*ohcomelnyaL.Joe*
 
Assalamualaikum :) Waahh da lama tak up-date. Rindunya wuuuuu :'3 Okai rite now rasanye blog ni akan jarang diupdate. Since masuk asrama sebenarnye. Woah, 12.03 that's day! Dah lepas enn.
Happy Belated Day To me
Haha, tak sangka dah tua dah aku. Oh yes teringat pulak masa tuh kat asrama. Hehe, dorang sambut beday aku dengan cara yang agak KEJAM. Bhahaha serious aku akan ingad sampai bila-II.
 
*11.03*
Wahh, masing-II buat hal sendiri. lol. Bosan sungguh. And aku nak round satu row form two but aku dihalau. lulz. ni mesti ada apa-II ni. And yes! Aku nampak ada kad manila kaler merah. Ohoho tuh mesti untuk aku *syoksendiri* And that's night. Kak Syamira panggil aku and dia marah aku tetiba kata aku couple bagai -.- HAHA lawak ape? aku tak couple puns. Then, dia bawak gang dia. oh tidak -,- dah la exco woiii. Haha blablabla lepas kena marah bagai. Dia suruh Ni'mah bawak aku klua dorm. Act, dia halau aku. Tyme Ni'mah bawak klua tuh dia boleh pulak cakap ''Jom kita kluar" HAHA tak guna punya budak. Boleh pulak memain. And keluar je dorm. SPLASH! Mak oii. Dorang simbah aku dengan air nila.. HAHA itu kerja akak form4 yang buat. Boleh la ramai yang datang nak wish aku punya beday. AWESOME. Last-II kena marah ngan Cik Nab. Alaah CHILLAX sudaaa :*
 
okai baibai the end. haha cerita yang membosankan.
 
D'END



Welcome to my blog . Call me Ruhi . Please navigate around happily. And follow me if you like to. Don't 'kutuk-kutuk' bout' this blog or ME okai?

Diary About Link Stuff
Facebook
Twitter
Ask.fm


Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: MairaaMyraa