MIRACLE
Hm
Wednesday, 29 May 2013 • 23:16 • 0 comments

*abaikan*

Hello peeps ! Geez, da lama tak up-date rite? Many reasons, one of it is MALAS. Yaw, aku memang cenggini pemalas sikit. Bukan sikit tapi banyak. Ahahaha :) Cuti sekolah dah lama menjelang and well, baru dapat update sekarang ni. Eh tetiba rajin. *merepek*

Before cuti ade exam, and yes! Alhamdulillah dapat jawab :) Hm, cuti 2 minggu? Omo omo nak buat ape? Online 24 hours? -nope Reading novels? -nope. Huh~ cuti yang panjang dan Ruhi tidak akan memanfaatkannya. Trust it -.- haish. Apa boleh buat?

Harituh baru lepas balik dari Morib~ Ambik-2 angin kat sana :) Insya'Allah next week pergi Cameron pulak. Wuuuuu~ Dah lama tak pergi. Oh okai, homework maseh menggung for me. Act, sikit jeeXD tapi satu homework ni. Omo~ Cikgu suruh buat cerpen~ Memang tak ada idea lah kan? Tajuk pun aku tak fikir lagi ape tah lagi nak buat. Hm, nak buat macam mana #MangsaPiBiEs yang pertama. Kwajaaa~ 

Cuti 2 minggu ni boleh membuatkan aku gemuk tahu? Ahh 163cm dengan berat --kg. Memang tak la kan. Tak ade geng nak jogging, dengan banyak anjing lagi. Aigoo~ Naseb naseb. Skipping? Not bad la. Kadang-2 bila rajin je buat. Makan memang tak boleh jaga. Kejap-2 ngap sana ngap sini. Hm, kenapa kat rumah asyik makan aje? Kat hostel mana ade makan sangat. 

Gtg now :) Hm okailah bubbye!

Saranghaeyo <3



Welcome to my blog . Call me Ruhi . Please navigate around happily. And follow me if you like to. Don't 'kutuk-kutuk' bout' this blog or ME okai?

Diary About Link Stuff
Facebook
Twitter
Ask.fm


Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: MairaaMyraa