MIRACLE
Result PPT
Friday, 5 July 2013 • 23:52 • 0 comments

*tahu dia comel, jangan pandang lama-2*

Hello peeps! Assalamualaikum :)
How are you? Ececeh tetib aspeaking pulak. Yeah~ Minggu ni minggu balek >,< Oh minggu ni excited sesangat! DAPAT RESULT PPT! Tsk Tsk T.T Teruk kay teruk! Keluruhan ranking nombor 21 -,- Haih! tuh la belajar last minute punya pasal. Ada 2C~ KHB+Sej= tak rajin nak baca. HAHA hamboi~ Tadi Ain bawak DSLR pergi sch. Okai sumpah jeles! Nak jugak. Mama cakap okai je, cuma ayah yang tak nak belikan sobs sobs. Tahun depan PMR! oh tak! Aku PBS, macam mana boleh lupa ni. Hm, habis macam mana ni takkan 9 Band 6? Ohmaigeee! Susah tuh. 

Okai minggu ni minggu stress, act dari minggu lepas. hm, apalah nak jadi. Banyak betul scandal aku sekarang ni. Okai sumpah ayat ni bajet gilaaa. HAHAXD Dulu orang lain, sekarang orang lain. HAHA nanti next year saper pulak? cepat listkan. Semua tuh aku tak berkenan okai? huh, geram betul! Aku takde CRUSH~ Okai puas? Maybe orang akan cakap aku ni tak NORMAL but this is fact. HUHU -.-

Okai lupakan semua itu. Aku dapat nombor 2 dalam kelas. Ahh frust! Tuh la Ruhi! Asal belajar last minute lagi? Grr. Apalah nak jadi dengan aku ni. Okai, from now! Belajar betul-2! FIGHTING! Okai rasanye dah takde apa-2 lagi kut? okai BYE~

saranghaeyo



Welcome to my blog . Call me Ruhi . Please navigate around happily. And follow me if you like to. Don't 'kutuk-kutuk' bout' this blog or ME okai?

Diary About Link Stuff
Facebook
Twitter
Ask.fm


Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: MairaaMyraa