MIRACLE
Request?
Sunday, 4 August 2013 • 14:15 • 8 comments

Assalamualaikum guys.Yeah, Im back. Tak tau la kenapa cuti Raya ni tetiba rajin sangat nak update. Haha. Hm, nak cite pasal mimpi malam tadi. Sumpah lawak. Time tuh dalam kelas like always aku kat belakang kelas pakai losyen. HAHA pastu time tuh pulak time ma3. Rock babeh. Aku kena marah. Wkwkwkwk. Lepastu tah dari mana tah datang *gedebuk* novel dari langit. Again, aku kena marah. Terus terbangun dari tidor. Hebat tak hebat.

Hari Jumaat hari tuh kitorang dapat duet raya >,< BEST wuhuuuu. Act, RM3 jee. Je jee pun duet jugak kan? Tapi last year lagi seronoook. Siap dapat kerepek sekali. Kerepeknya aku sedekahkan kat rumah. HAHA. Okay, back to the story. Nampak tak gambar atas ni? Nampak tak? Yeah itu ialah request seorang hamba yang bernama Nur Izzah Inarah . Dia kata dia nak yang ataaaaaaaaaas sekali tuh, In sha' Allah aku tunaikan :) Kalau jumpa yeee. Dompet Tropicana tuh mahal la woii. Ni mesti ekot aku punya request kan ni? HAHA. Amek aku punya dompet je laa. Tropicana jugak. Eh. Hm, anyway dikesempatan ni. *Cewaah ayatXD* nak ucapkan
SELAMAT HARI RAYA :)
 Nak duet raya *takhabis2* sama jee macam Izzah. HOHO. Okai lah baibai. Assalamualaikum.

SARANGHAEYO



Welcome to my blog . Call me Ruhi . Please navigate around happily. And follow me if you like to. Don't 'kutuk-kutuk' bout' this blog or ME okai?

Diary About Link Stuff
Facebook
Twitter
Ask.fm


Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: MairaaMyraa