MIRACLE
SELAMAT HARI RAYA. yeaayyy.
Wednesday, 7 August 2013 • 23:36 • 0 comments

Assalamualaikum. Yeah, today is hari raya. SELAMAT HARI RAYA guys. Tadi pergi rumah atok, berbuka kat sana, tak meriah sangat tahun ni. Maklong takde Makngah takde PakSu takde.. Semua balik kampung masing-masing. Hm, takpe takpe. Penat woah tadi main bunga api. What? Macam budak-budak? Biarkan. Haha. Tak matang kan? Setiap orang dapat seikat. Yeah, tapi penad kut, nak tunggu bendanye habis. Haha tu la  tamak lagi. Tapikan, knp dulu kecik-kecik kitorang selalu gaduh rebutkan bunga api, tapi sekarang dah tak cuma.. POP-POP jek. Buad main perang-perang kahkahkah.

Tahun ni tema raya warna coklat pitch wtsvr la. Tak tahu nak describe ape. Harhar. Korang warna ape? Hmm, jemput-jemputlah datang rumah yee :) Klu nak duet raya datang rumah, klu mintak aku kat sekolah. Nampak ni *penumbuk* nampak tak? Hehe. 

Tadi aku meroyan bagai lepas tengok L.Joe aka LeeByungHun.Yee kekasih hati aku tuh. Jangan jeles. Haha. WEIII again dia balas kat #ljjangs 'LOVE U' what the? Hmm, menangis aku tahu tak? bila mention aku dia nak reply? Harapan jee. Takpe-takpe. FIGHTING RUHI!

Disini, saya Ruhi Humaira, nak minta maaf sangat kat korang-korang semua klu aku ada TERbuad salah ke dengan sengaja atau tak. SORRY guys :'( Saya hanya manusia biasa yang melakukan dosa tanpa noktah! Minta maaf sangat-sangat. SELAMAT HARI RAYA.

Klu main 'POP POP' ajak tau tau.



Welcome to my blog . Call me Ruhi . Please navigate around happily. And follow me if you like to. Don't 'kutuk-kutuk' bout' this blog or ME okai?

Diary About Link Stuff
Facebook
Twitter
Ask.fm


Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: MairaaMyraa