MIRACLE
Syawal is coming :3
Saturday, 3 August 2013 • 10:11 • 0 comments

 Assalamualaikum and hello evellyyBuddy :)
Syawal tiba Syawal tiba :) Oh. Lagi berapa hari lagi je nak Raya. Korang dah beli baju raya, kasut raya, tudung raya, beg raya, rumah raya, eh, semua yang raya-2 laa. Haha tahun ni rumah cat warna kelabu wuuuuu~ AWESOME. Oh yes hari ni start cuti for two weeks woi. Gemuklah aku nanti. Ohmaigosh. Tadi phone tetiba hang, hah aku dah mula menggelabah. Dah la aku tak tau camne nak bukak phonenya. *mengong* tadi search kat youtube. HOHO rupa-rupanye kena tolak. Handphone saya XPERIA U. Awak? /merepekgedik/  

Tengah selsema, huuhuuu. achum. Tadi hampir-2 nak terminum air, lupa yang kita ni tengah berpuasa lagi. Haih/ Ruhi Ruhi. Guesse what? Aku fikir tyme cuti ni takde lah homework. HAHA last-last ada jugak. Teacher kata tuh buad minggu kedua tapi semalam mama suruh buad homework, aku cakap cikgu suruh buad minggu kedua. Sigh. mama pelik pastu gelakkan. Buad donno je la.

Tahun ni nak wat konvo macam tiap-tiap tahun yang kitorang buad. Tapi tapi tapi tapi tapi... Sape nak bawak aku? Aku dah lah tak pandai bawak motor. Tsk tsk tsk. Sedih tak sedih. Cantik tak blog aku? Ahaha act NOPE. yeah simple je. It's okai. ILuvIt.


Hm, yeah Teen Top's back. Dengar cerita Teen Top nak wat comeback. Akhir bulan August, katanyelah. Dorang baru balik dari Hawaii minggu lepas, buad mv comeback. Huhuu jangan tajuk lagu nye 'The Hawaian Girls' sudah laaaaa. Insane. Tak sabar nak tengok. Hm, nothing to story more. Okai baibai.

Teen Top Forever




Welcome to my blog . Call me Ruhi . Please navigate around happily. And follow me if you like to. Don't 'kutuk-kutuk' bout' this blog or ME okai?

Diary About Link Stuff
Facebook
Twitter
Ask.fm


Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: MairaaMyraa