MIRACLE
Kucing.
Friday, 27 September 2013 • 18:36 • 0 comments

Hello and Assalamualaikum evveryone!
 Miss me? Lol. Please la Ruhi jangan nak perasan sangat. Hahaa. Dah lama kan aku tak update? yeah, malas oh. ngeeh~ Okay hari ni nak cerita pasal last wek. Okay last week en, kelas aku ada kucing. fiiuu~ seram sejuk gua dengar tahu? Aku kan phobia kucing sikit. sikit la sangat. hahaa. okay then, mula-mula tuh aku tak suka dengan kehadiran kucing tersebut. lol. ayatt. yelaaa, dah kata phobia, nak buat acanne. 
Percaya tak dulu aku pernah bela kucing. Tapi tuh dulu la. kekekeh.
Hmm, ada satu hari tuh. Eceh, dengan beraninye. okay, dengan beraninye memegang kucing. omg omg omg. tak caye kan? haha. batak betul. Weiii, first time pegang kucing wei. WOW FANTASTIC BABY! Tapi.. kucingnye dah beralih tempat. Uwaaaaa. Sedihnyee. Bila ingat kan balik, rasa lawak jugak sebab Khairumi bagi seekor kucing namanye Zayn Malek. Wkwkwkwk obses punya pasal. Fuu~ terasa rindu dengan kucing tuh. Muahahaha. Tolonglaah. 

Hah! Request kelas kan aku dapat DOLPHIN! comel oh. dah la empuk. kahkhakah. Request usrah pulak aku dapat... BEG! yup, cantik gilaa. Kaler terquoise, muahaha bertambah banyaklah stok beg aku. okay tetiba. Ommaaaaa! Banyak gila kerja kursus nak kena buat. Ye saya mangsa #PBS, terasa begitu stress sekali. lol. Hm, exam nak dekat. tak prepair lagi. Haiyak. TAKUTnyee. Hmm, doakan tau? tau? tau? Klah rasanye dah takde pape lagi kut. Okay Bye!

Muah Muah Muah :*



Welcome to my blog . Call me Ruhi . Please navigate around happily. And follow me if you like to. Don't 'kutuk-kutuk' bout' this blog or ME okai?

Diary About Link Stuff
Facebook
Twitter
Ask.fm


Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: MairaaMyraa