MIRACLE
Happy holidaaaaays :)
Sunday, 17 November 2013 • 11:31 • 0 comments

Assalamualaikum everyone.
jawab, jangan tak jawab.
So, Im back :) Guesse what? Aku baru start cuti dua hari lepas. Okay sedih. Aku tahu. Weei, rindu sekolah. Baru dua hari kut. macam-macam berlaku tahun ni. Gonna miss my classmate, dormmate, batchmate. eh? merepek apa aku ni. lol. semalam dorang hang sama-sama. Nak ekot jugak. Jeleous oh. tapi tak boley sebab tetiba demam balek semalam :'O Tetiba nak ajak hang lagi. Haha sape nak ekot? krik-krik. okay abaikan.

Yeah, fyi aku dah dapat result :'/ teruk nye. tuh la memain lagi. sama macam PPT hari tuh, cuma yang meningkat NO C :) Alhamdulillah berapa A? HAHA secret, malu ah. Next year dah la ada PBSMR. Tak ready kut. grrr, cuti ni ada homework pulak. satu takpe. TIGA tahu? KHB, SEJ, SENI. ohmaigosh. kennot, twitter asyik memanggil and fb too/ yah.

WEH, RINDUNYA SEKOLAH.
miss them <3



Welcome to my blog . Call me Ruhi . Please navigate around happily. And follow me if you like to. Don't 'kutuk-kutuk' bout' this blog or ME okai?

Diary About Link Stuff
Facebook
Twitter
Ask.fm


Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: MairaaMyraa