MIRACLE
Lost world :)
Sunday, 1 December 2013 • 17:31 • 2 comments

Assalamualaikum ppl.
Gambar di atas tidak ada kena mengena. Abaikan.
Hoho, well dah lama tak update since start cuti rite? tak tau nak cite apa la. Duduk rumah je. and yeah 2 hari lepas guesse wht? aku holiday. lol bataknye. haha. Pergi lost world of tambun je pun~ 

Oh pagi tuh bangun, aku dengan tak iron baju, tudung agi. HAHA nasib siap cepat. cepat? boleh la boleh la. Then, time perjalanan kitorang sesat. haha gua salahkan signboard tuh. errkk, sampai pukul 12 lebih. Bayangkan dari pukul 7 bertolak. lol. Mama said "Memang patut pun dipanggil lost world. huh. sesat betul" Haha nasib ada pakcik cina ni yg tolong. Terima kasih ya uncle XD 

Oh oh oh muka aku burn gilaXD dah lah susah nak putih, cepat hitam pulak. erkk.  Ni nak cite makanan kat situ, Ya Allah mahal nak mapush. Nasi tomato dia tau berapa? RM10 duh. mencekik darah. Air tin yang biasa RM 3.50 oh air mineral pun sama. Aku menggunakan RM 10 khas untuk aku sorang je, dapat 1mknn and 1air je. Ni klo kat luar RM10 dpt macam2 duh. wkwkwkwk

Tyme balek dah tak sesat dah. Fiuuu poyo je. Singgah RnR Tapah. Hahaha ini RnR yang paling aku suka pergi sebab apa? FYI kat situ BANYAK MAKANAN. Ini bagi pendapat aku la. hoho singgah solat and makan makanan yang wak bawa dari rumah. Uuuu kelaparan duh. Bayangkan pagi aku makan nasi lemak, tghari makan rojak je. Then, mlm baru dpt makan. Pastu pegi beli Dunkin Donat. haha kenapa takdak Big Apple? ohh banyak songeh nya aku. Czen aku gila2 pegi amek gambar betul-2 kat depan kedai cool blog. Haish nasib tak ramai orang, dah la guna phone aku plak tuh. HAHA. Ehm, then sampai rumah angkut semua barang then tidur. huhu. penat gilaaa. Okay dah habis cerita dah. Theee END :') 

ni diaaaaXD lol
Assalamualaikum cinta :)



Welcome to my blog . Call me Ruhi . Please navigate around happily. And follow me if you like to. Don't 'kutuk-kutuk' bout' this blog or ME okai?

Diary About Link Stuff
Facebook
Twitter
Ask.fm


Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: MairaaMyraa